Αναζήτηση...
Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Νέα Ιστοσελίδα ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων

Ο κύκλος ζωής της παλιάς ιστοσελίδας του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων κλείνει και μια ΝΕΑ ιστοσελίδα εμφανίζεται στην θέση της!
Η εμπειρία μας από την λειτουργία της παλιάς, οι ανάγκες μας και η αλλαγές που έχουν στο μεταξύ συντελεστεί στην τεχνολογία, μας οδήγησαν σε αυτή την αντικατάσταση.
Πιο συγκεκριμένα, η μεγάλη διάδοση κινητών συσκευών για πρόσβαση στο διαδίκτυο, οι διάδοση των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι ανάγκη να αποφύγουμε χρονοβόρες διαδικασίες συντήρησης της παλιάς ιστοσελίδας, ήταν οι κυριότεροι παράγοντες αντικατάστασής της.
Η νέα ιστοσελίδα βασίζεται στην υπηρεσία ιστολογίων blogger της Google, εξυπηρετείται από ένα responsive template (μορφή που προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την συσκευή παρακολούθησης της) και συμπληρώνεται από ένα κανάλι video του youtube, σελίδες για το ΚΕΠΛΗΝΕΤ στο facebook και στο G+, όπως και την υπηρεσία google drive για λήψη αρχείων.
Η παλιά ιστοσελίδα θα συνεχίσει να λειτουργεί στο url old.keplinet-chanion.gr μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2012-2013, αλλά πλέον δεν θα ενημερώνεται.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους καιρός ήταν! (h)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :) δίκιο έχεις...
      θέλει και κάποια δουλίτσα ακόμα, αλλά...
      επίσης, να δούμε πως θα εκμεταλλευτούμε τα social media παραγωγικά μια που εμείς οι παλιότεροι δεν το κατέχουμε και τέλεια το αντικείμενο!

      Διαγραφή

 
Κορυφή!