Αναζήτηση...
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Έκθεση/ 5o Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, Συμμετοχές - Δράσεις - Ενημέρωση

Σχετικά με την προετοιμασία της "Έκθεσης / 5ου Φεστιβάλ" σας ενημερώνουμε ότι:
Όσα από τα έργα των μαθητών έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο για το διαγωνισμό "Tα Πολυμέσα… για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο", http://www.saferinternet4edu.blogspot.gr/, είναι προαιρετικό να ανέβουν και στον ιστότοπο της Έκθεσης   http://ekthesi-mathitikis-dimiourgias.blogspot.gr/, αλλά συμμετέχουν και παρουσιάζονται στην Έκθεση και στις δράσεις του διημέρου 2 & 3 Απριλίου στο ΚΑΜ.
Για τη συμμετοχή σας στις διάφορες δράσεις της Έκθεσης πρέπει να συμπληρωθεί φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία http://goo.gl/forms/6H9jhNCzUm
Η ανάρτηση των έργων μπορεί να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαρτίου.
Την Παρασκευή, 3 Απριλίου 6-8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον ψηφιακό εκφοβισμό και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο γενικότερα, με παρουσιάσεις έργων των μαθητών από το διαγωνισμό, άλλες δράσεις αλλά και ομιλία από τον εθελοντικό οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού". Θα είναι  χρήσιμο να ενημερωθούν για την εκδήλωση όλοι οι μαθητές αλλά και οι γονείς.

Η αφίσα της Έκθεσης μπορεί να βρεθεί (στο σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=0B3o7APobonRddm9PY045OXZ5LTg&authuser=0)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Κορυφή!