Αναζήτηση...
Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Σεμινάριο ΠΣΔ - Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 15 Μαϊου θα γίνει το 2ο μέρος του σεμιναρίου που υλοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαϊου. Απευθύνεται στους συναδέλφους καθηγητές πληροφορικής που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το 1ο μέρος και είναι μία επανάληψή του. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου Χανίων την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 στις 11:00 πμ.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω» - Οριζόντιο έργο υποστήριξης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών στο δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξης του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ».
Δείτε τη σχετική πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Καλούνται οι καθηγητές Πληροφορικής του νομού Χανίων που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στο 1ο μέρος να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, μέσω του λογαριασμού τους στο ΠΣΔ, στην διεύθυνση http://training.sch.gr/.
Όσοι καθηγητές δεν διαθέτουν λογαριασμό ΠΣΔ μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο, αλλά θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων για την εγγραφή τους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Τις παρουσιάσεις του 1ου μέρους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βρουν στον χώρο λήψης εγγράφων του ΚΕΠΛΗΝΕΤ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Κορυφή!