Αναζήτηση...
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο "Εγκατάσταση, οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ με Ε.Λ/Λ.Α.Κ με Λ/Σ Ubuntu 12.04 και LTSP"

Στα Χανιά, την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, από τις 16:30 έως 20:30, διοργανώνουμε στα εργαστήρια Πληροφορικής του ΕΠΑΛ- ΣΕΚ Ελ. Βενιζέλου, επιμορφωτικό σεμινάριο και βιωματικά εργαστήρια, με θέμα «Εγκατάσταση, οργάνωση, λειτουργία και συντήρηση Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ με Ε.Λ/Λ.Α.Κ με Λ/Σ Ubuntu 12.04 και LTSP με "sch-scripts" και διαχείριση τάξης με την εφαρμογή "Επόπτης"(Πρακτική Άσκηση Εγκατάσταση, ρυθμίσεις για χρήστες- συσκευές - clients)». Το σεμινάριο αφορά όλους καθηγητές Πληροφορικής Π/ θμιας & Δ/ θμιας εκπαίδευσης του νομού Χανίων.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση λύσεων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα» του έργου «ΣΤΗΡΙΖΩ» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συνδιοργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Δυτ. Κρήτης και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου και την προετοιμασία των εργαστηρίων παρακαλούμε τους καθηγητές Πληροφορικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να αποστείλουν το αίτημά τους στην ηλ. Διεύθυνση του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Χανίων: plinetcn@sch.gr, μέχρι τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014.
Σημειώσεις
  • Το σεμινάριο/ εργαστήριο θα υποστηριχτεί από μέλη της ομάδας για τη δράση «Προώθηση λύσεων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα» του έργου «ΣΤΗΡΙΖΩ» του ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ 
  • Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα καθορίσει το πλήθος των εργαστηρίων
προσκλήσεις συμμετοχής σε μορφή ms word

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Κορυφή!