Αναζήτηση...
Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Λίστα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου ΠΕ19-20 νομού Χανίων

Έχει δημιουργηθεί λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ηλεκτρονική διεύθυνση pe19-20-chan@sch.gr για χρήση από τους συναδέλφους του νομού Χανίων με σκοπό την επικοινωνία για θέματα που αφορούν όλους τους καθηγητές πληροφορικής του Νομού Χανίων.

Τα μέλη της λίστας μπορούν ελεύθερα να την χρησιμοποιούν αρκεί να τηρούν τους νόμους, να μην ενοχλούν και προσβάλουν τα υπόλοιπα μέλη και το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους να την αφορά (η αποστολή των μηνυμάτων δεν περνά από διαδικασία έγκρισης).

Για να εγγραφεί ένα μέλος στην λίστα πρέπει να είναι καθηγητής πληροφορικής του νομού Χανίων. Γι' αυτό το λόγο οι εγγραφές περνούν από έγκριση. Φυσικά οποιοδήποτε μέλος μπορεί να διαγραφεί μόλις το θελήσει.

Οι χρήστες της λίστας μπορούν να καθορίσουν τις προσωπικές τους ρυθμίσεις ή να πληροφορηθούν περισσότερα με 2 τρόπους:
  • μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στέλνοντας email στην διεύθυνση pe19-20-chan-request@sch.gr με τις απαραίτητες εντολές ρύθμισης. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας στέλνοντας μήνυμα με μόνο τη λέξη 'help' ως θέμα ή σώμα του μηνύματος προς την διεύθύνση pe19-20-chan-request@sch.gr.
  • μέσω web interface και συγκεκριμένα το url: http://list.sch.gr/mailman/listinfo/pe19-20-chan
Αρχικά στην λίστα έχουν καταχωρηθεί οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συναδέλφων καθηγητών πληροφορικής του νομού Χανίων που είχαμε στην διάθεσή μας. Ελπίζουμε να έχουμε αποφύγει  λάθη στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, όπως και να μην έχουμε ξεχάσει κάποιους. 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση όποιος ενδιαφέρετε σχετικά μπορείτε να επικοινωνεί μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια.

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Κορυφή!